Laatste nieuws

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oprichting Top Trade                                                                                                                                               (18 nov. 2021)

Recentelijk is “TOP TRADE, partners in purchasing sce” (Top Trade) opgericht. Top Trade is een overkoepelend Europees inkoopverbond dat zal starten met de inkoopcoördinatie voor haar leden Top Food Group cvba (België) en c.i.v. SuperTrade u.a. (Nederland).

Het dagelijks bestuur van Top Trade zal waargenomen worden door Jan sr Van Isveldt en Marc de Swart. Van Isveldt is naast deze functie tevens Algemeen Directeur van Top Food Group en de Swart is tevens Algemeen Directeur van SuperTrade.

Jan sr Van Isveldt: Inkoop krijgt ook binnen de foodservice een meer en meer internationaal karakter. Wij zijn dan ook zeer verheugd over dit nieuwe initiatief en zien er naar uit om binnen Top Trade samen te werken met de Nederlandse collega’s van SuperTrade.

Marc de Swart: We kennen onze Belgische collega al geruime tijd en hun aanpak en kijk op de wereld past goed bij die van SuperTrade. Het belang van scherpe inkoop neemt toe en wij hebben er alle vertrouwen in dat Top Trade ons hierbij zal gaan helpen.

Bestuurders van Top Trade sluiten een verdere toekomstige aanwas van (internationale) leden zeker niet uit.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Toetreding Broekhuyzen Horecagroothandel B.V., Horeca Groothandel Tilburg en MarSchee B.V.                (4 juni 2020)

 

Broekhuyzen Horecagroothandel B.V., Horeca Groothandel Tilburg en Marschee B.V. zullen per 1 juli 2020 gezamenlijk onder de naam ‘Out-of-Home Partners’ toetreden tot de Coöperatieve inkoopvereniging SuperTrade U.A. (SuperTrade).

SuperTrade wordt momenteel gevormd door Chefs Culinar, Digross Diepvries Combinatie (De Jong Diepvries en Van der Wee Grootverbruik), Dijkgraaf Reinders, Huuskes B.V. en Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, Palvé Versgroep, VAV Divers Groep, Verscentrum Ede en De Waal Vers).

 

Rick de Heij (DGA van Broekhuyzen Horecagroothandel B.V.):  Onze keuze voor SuperTrade ligt in het verlengde van onze sterke behoefte aan een ambitieuze en meer professionele inkooppartij. Inkoopkracht en commitment zijn belangrijke pijlers onder het toekomstige succes van onze bedrijven.

Frits Brabers (DGA van Horeca Groothandel Tilburg B.V.): Een verdere bundeling van  krachten is noodzakelijk om in de uitdagende markt onze positie uit te bouwen en te verstevigen. Wij zijn er van overtuigd dat de inkoopbundeling van SuperTrade ons daarbij gaat helpen.

Wilco Scheepers (DGA van Marschee B.V.): Over de beslissing om lid te worden van SuperTrade hebben we goed en langdurig nagedacht. Je maakt per slot van rekening een keuze voor langere tijd maar we zijn verheugd dat de kogel door de kerk is. We zijn er van overtuigd dat we samen met de huidige leden van SuperTrade aan een verdere versterking van onze  inkooppositie gaan werken.

Marc de Swart (Algemeen Directeur van SuperTrade): Wij zijn blij met de komst van de genoemde bedrijven. Onze markt is uitdagend en dit verheugende nieuws bevestigt onze  positie op de foodservicemarkt. SuperTrade is er van overtuigd dat zij verwachtingen van deze nieuwe leden, maar ook die van onze bestaande achterban, waar gaat maken.

Met de toetreding van Broekhuyzen, Horeca Groothandel Tilburg en Marschee zet SuperTrade weer een stap in de verdere professionalisering van de foodservicemarkt. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toetreding Chefs Culinar Nederland C.V.                                                                                         (11 januari 2019)

 

 

chefsculinar_nl_logo.jpg

 

 

Persbericht

 

Chefs Culinar Nederland C.V. (Chefs Culinar) heeft besloten om per 1 januari 2019 toe te treden tot de Coöperatieve inkoopvereniging SuperTrade U.A. (SuperTrade) gevestigd te Vught.

SuperTrade wordt momenteel gevormd door Levensmiddelengroothandel De Kweker, Digross Diepvries Combinatie (Huuskes, De Jong Diepvries en Van der Wee Grootverbruik) en Interkring-vers (Verscentrum Ter Brugge, Palvé Versgroep, VAV Divers Groep, Verscentrum Ede en De Waal Vers)

Eric Boeijen (algemeen directeur van Chefs Culinar): Het lidmaatschap van SuperTrade past bij de snelle groei en verdere professionalisering van Chefs Culinar Nederland. Door bundeling van onze krachten zijn wij in staat om onze inkoopcondities nog verder te verbeteren. Wij verheugen ons op de samenwerking met haar leden die ook nog eens verder gaat dan enkel inkoop.

Marc de Swart (algemeen directeur van SuperTrade): Chefs Culinar past goed binnen ons inkoopverband. De Duitse moeder van Chefs Culinar is een familiebedrijf met een enorm sterke positie op de Duitse markt en de ambitie van haar Nederlandse bedrijf ligt in lijn met de ambitie van SuperTrade en haar leden. Wij zijn er van overtuigd dat de samenwerking met beide entiteiten vruchtbaar zal zijn voor Chefs Culinar alsmede de leden van SuperTrade.

Met de toetreding van Chefs Culinar zet SuperTrade weer een stap in de verdere professionalisering van de foodservicemarkt.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------